drentsche

specialiteiten

uut drenthe

Drunkenmonkey limoncello

the ultimate blend 30% VOL

Een klassieke Limoncello, The Ultimate Blend uit Peize (Drenthe)

Met deze limoncello is het voor ons allemaal begonnen. Een handgemaakte citroenlikeur met een heerlijke frisse citroensmaak een aanzienlijk minder suikers. De perfecte afsluiter van een goed diner met vrienden maar ook heerlijk in de mix met een mooie tonic. Onze Limoncello bevat geen toevoegingen en kan gewoon in de vriezer. Wel even schudden voordat je hem erin legt. Deze Limoncello bevat 32% alcohol en is verkrijgbaar in 0,5L en 0,2L fles.

Drunkenmonkey dMC25

Dmc25 25% VOL

De DMC25 is de nieuwste variant met minder alcohol, 25% en de toevoeging van vers citroensap. Het zuur van het sap en het zuur uit de schillen geven samen een hele aparte smaakbeleving. Deze Limoncello bewaar je in de koelkast en drink je puur in een groot glas met ijs en bijvoorbeeld een scheutje premium tonic met gekneusde basilicum. Verkrijgbaar in 0,5L fles.

Drunkenmonkey Leftover

Lemonade 0% VOL

Deze héérlijke siroop wordt gemaakt van de “Leftover” citroenen van de wereldberoemde Limoncello van Drunken Monkey uit Peize (Drenthe). Want die gooi je natuurlijk niet weg! 0%waste 100% taste! Non Alcohol! Aanmengen met water en genieten! Verkrijgbaar in 0,5L fles.

Echte Drentsche Kruidenbitter

orgineel recept 30% VOL

Deze echte Drentsche Kruidenbitter is bereid volgens orgineel recept. Dat zorgt voor een vol en kruidig smaakkarakter.

Hooghoudt Drentse Heidelikeur

gemaakt als ode aan de Drentse heide

Deze Heidelikeur is gemaakt als ode aan de Drentse heide. De distilleerders lieten zich inspireren door het prachtige landschap rond de Drentsche Aa. De Drentse heidehoning in deze likeur zorgt voor een warme en kruidige smaak. Drink’m puur, bijvoorbeeld na een goede maaltijd.

Kruud Kraomer

kruidenlikeur 23%vol

Deze heerlijke zoete kruidenlikeur is een voortreffelijk likeur die in 1982 voor het eerst is gemaakt door horeca ondernemer Knelis Brongers uit Drenthe.

Vossenberg Gin

ambachtelijk volgens zelf ontwikkelt recept 43% VOL

Ten zuiden van Kiel-Windeweer aan de voet van de Drentse Heuvelrug ligt Vossenberg. Op een steenworp afstand, aan de semsweg, ligt deze Distilleerderij “Vossenberg Distillery”. Bij Vossenberg Distillery werken ze met ambachtelijk volgens zelf ontwikkelde recepten. Pure en eerlijke producten, met zorg gemaakt. Deze Gin is het eerste product wat ze op de markt hebben gebracht in hetzelfde jaar als de oprichting in 2018.

De Slijterij Borger
Hoofdstraat 46
9531 AH  BORGER

Tel : 0599 – 23 47 94
Mobiel: 06 -22019429

© de Slijterij Borger
❤️ to make it: BureauBaak

WhatsApp chat