Onze eigen

specialiteiten

unieke producten

Hunzevocht

rumpunch 30% vol

De Huynen waren de eerste bewoners van de omgeving Borger. Ze waren zeer ruig en werden ‘jutters’ genoemd. De jutters hebben deze drank ontwikkeld. Ze waren op zoek naar een product die de weerstand zou verhogen en eetlust opwekkend zou zijn. Door een aantal producten samen te voegen is dit heerlijke vocht ontstaan. Later bleek ook nog dat het liefdesleven erdoor wordt bevorderd. Rum, abrikoos, sinaasappel en vanille zijn de smaakmakers. Geniet ervan, door bijvoorbeeld een scheut in de borrel, naast het bier als kopstoot, door de cake of op het nagerecht. Puur is het ook heerlijk met ijs

De Nije Slieter Babbellikeur

ouderwets snoepje de boterbabbelaar 20% vol

Heerlijke ouderwets zachte likeur met de smaak van karamel, gestolde boter, suiker, room en een vleugje vanille. Net als het ouderwetse snoepje de boterbabbelaar! Deze babbellikeur is speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van de oprichting van slijterij “De Nije Slieter” aan de hoofdstraat in Borger door Lou Rhijnsburger in 1973. Deze likeur wordt nog steed speciaal voor “De Slijterij Borger” volgens authentiek recept geproduceerd.

Mammoet Likeur

honingdrop 14,9% vol

Deze heerlijke likeur is speciaal geproduceerd voor het Mammoet Theaterspektakel wat heeft plaatsgevonden in de zomer van 2019 op het Buinerveld tussen Borger en Buinen. Gemaakt van drop, anijs, zoethout, paradijszaad en honing.

Rondje Borger

Stroopwafel likeur 22%vol

Geniet van deze heerlijke zachte stroopwafel likeur, bijvoorbeeld als snoepje naast je kopje koffie. Op de fles staan alle afbeeldingen afgebeeld waar Borger als dorp trots op is! De Hunebedden, Geopark de Hondsrug, de kop van Borger, Hunebedhoofdstad, de graanspieker, de trechterbeker, cittaslow en de dorpskerk.

t’ Hunebedje

Kruidenbitter 30% vol

Deze bijzondere kruidenbitter ook wel bekend als “Kruidenzeupie uut Borger” wordt speciaal voor De Slijterij Borger geproduceerd uit een tal van lokale kruiden en specerijen. Dat proef je, geniet van deze heerlijke zachte kruidenbitter.

© de Slijterij Borger
❤️ to make it: BureauBaak

WhatsApp chat