DE SLIJTERIJ BORGER

sPECIALITEITEN

5/5

François Peyrot

LIKEUREN

De Likeuren , waarbij 1 jaar oude eau de vie is toegevoegd. Likeur op cognac basis vormt ook een belangrijk onderdeel van de collectie François Peyrot . Het cognac huis onderscheidt zich hiermee van de andere Cognac huizen. Het is dan ook een familie traditie te streven naar zuivere fruitextracten, bestemd voor heerlijke smaken.

François Peyrot

Cognac

Een unieke collectie van Franse Cognac is wat de Slijterij Borger u te bieden heeft!

Drunken Monkey

limoncello

De beste limoncello van de wereld, gemaakt in Peize Drenthe. Drunken Monkey sleepte maar liefst drie medailles in de wacht op de prestigieuze International Wine & Spirit Competition.

Drentsche

oerdranken

Sinds 2008 is De Slijterij Borger trotse eigenaar van een eigen dranken- en bierlijn genaamd de “Drentsche Oerdranken” in samenwerking met het plaatselijke Hunebedcentrum is er een complete lijn dranken en bieren ontwikkeld. De bieren worden volgens onze recepten gebrouwen in België en de dranken worden volgens onze ontwikkelde recepten gemaakt bij een distilleerderij in Drenthe. Deze producten zijn verkrijgbaar bij verschillende horecagelegenheden en staan in diverse winkels, bakkerijen, delicatessezaken, musea in heel Drenthe.

Eigen

specialiteiten

Deze dranken hebben we zelf laten ontwikkelen en worden speciaal volgens onze eigen recepten geproduceerd. Allen naar onze eigen ontwerp en smaak keuze. Waar we erg trots op zijn.

Drentsche

specialiteiten

Heerlijke dranken uit de provincie Drenthe, stuk voor stuk mooie streekproducten waar Drenthe trots op kan zijn.

De Slijterij Borger
Hoofdstraat 46
9531 AH  BORGER

Tel : 0599 – 23 47 94
Mobiel: 06 -22019429

© de Slijterij Borger
❤️ to make it: BureauBaak

WhatsApp chat